Scroll Top

Jaarlijks terugkerende tijdelijke vacature goed ingevuld

Via een zakelijke relatie werd Ilona de Vreeze van VaccinatieZorg getipt op deze site en ze is meteen gaan kijken. Een cv op papier alleen zegt vaak niet zoveel.Via een filmpje krijg je een echt en completer beeld van een werkzoekende. Ze raakte direct enthousiast. Na een voorselectie, kwamen er twee kandidaten uit.  Ilona de Vreeze: “Met Annet van Leur wilde ik in contact komen”. Toen verliep het razendsnel. Door snel schakelen van alle kanten, duurde het hele traject om met Annet in contact te komen nog geen kwartier. “Na een duidelijke uitleg van Talent Uit Noordoost-Brabant mocht ik zelf contact opnemen met de kandidaat en konden we meteen  doorpakken.”

Deze manier om werkgevers en werknemers met elkaar in contact te brengen werkt!

De video die Ilona zag was van Annet de Leur. Zij is bijna zestig en in haar filmpje liet ze zien dat ze met haar tijd is meegegaan en ervoor open staat om nog van alles te leren. Uiteindelijk leer je elkaar pas kennen in het werk zelf, maar Annet brengt precies de rust die het team – waarin alle leeftijden zijn vertegenwoordigd – in alle hectiek nodig heeft. Ze houdt het hoofd koel.

Annet: “In het filmpje wilde ik laten zien dat ik met mijn tijd ben meegegaan en ervoor open sta om nog van alles te leren. Ouder zijn, betekent niet uitgerangeerd zijn. Het is heerlijk om weer aan het werk te zijn; je maakt zoveel meer mee dan dat je thuis zit. De collega’s hier helpen me verder als ik tegen vragen aanloop. Tegelijkertijd krijg ik gelijk het vertrouwen om de werkzaamheden zoveel mogelijk zelfstandig te verrichten.”

Ik had in eerste instantie veel twijfels bij het maken van een filmpje van mezelf. Het is nu eenmaal niet zo leuk om jezelf terug te zien. Maar op een bepaald moment, dacht ik, baadt het niet dan schaadt het niet. Nu ik heb ervaren dat het werkt, zet ik het na de periode bij VaccinatieZorg weer in bij het vinden van werk als secretaresse of administratief ondersteuner. Gewoon gebruik van maken als je werk of een medewerker zoekt!”

Wist u dat…

Wij nog meer kandidaten hebben in ons bestand? En u daarom gerust kunt bellen met 085 0047360?

Schrijf je in voor de mailing