Scroll Top

Over ons

Wij

Talent Uit Noordoost-Brabant is een initiatief van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant (hierna WSPNOB). WSPNOB is een samenwerkingsverband van 10 gemeenten en drie ontwikkelbedrijven (IBN, WeenerXL, WSD). Binnen de arbeidsmarktregio slaan wij de handen ineen met als doel gemotiveerde talenten die nu nog aan de zijlijn staan te begeleiden naar betaald werk.

Onze missie

Talent Uit Noordoost-Brabant is er voor werkgevers én werkzoekenden. Onze missie is om alle beschikbare talenten uit de regio Noordoost-Brabant betrouwbaar en kosteloos inzichtelijk te maken voor werkgevers en uitzendbureaus. Op dit platform bieden wij gemotiveerde werkzoekenden, zeker ook degenen die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken en door hen gewenste ondersteuning. Wij zetten ons continu in om ervoor te zorgen dat deze talenten snel en gemakkelijk vindbaar zijn, zodat ook zij een eerlijke kans krijgen op de arbeidsmarkt.

Onze visie

Talent Uit Noordoost-Brabant gelooft dat een talent meer is dan alleen een cv. Daarom presenteren onze talenten zich hier in beeld en geluid. Juist in die korte videopresentatie zit de kracht van ons platform: in een mum van tijd heeft u, als werkgever, een heldere en complete eerste indruk van een kandidaat. Uiteraard is (en blijft) onze dienstverlening kosteloos, zowel voor de talenten als voor u.

Onze werkwijze

Talent uit Noordoost-Brabant bestaat uit een enthousiast en gemotiveerd team.
Bent u benieuwd naar één of meer van de talenten die zich hier presenteren? Dan brengen wij u graag, snel en gemakkelijk in contact met het talent of een accountmanager van het WSP.

Zodra u een account heeft ontvangen kunt u inloggen aan de ‘achterkant’ van ons platform. Via Talentcenter Noordoost-Brabant kun je je profiel aanpassen, aan de slag met zelftesten en op zoek naar een baan.

Wist u dat…

Wij nog meer kandidaten hebben in ons bestand? En u daarom gerust kunt bellen met 085 0047360?