Scroll Top

Vind de werknemer die bij je past in een handomdraai

Talent Uit Noordoost-Brabant is een online platform waar vraag en aanbod van werkgevers en werknemers samenkomen. Baanzoekende talenten kunnen zich op het platform presenteren in de vorm van video, waardoor het voor werkgevers meteen duidelijk is wie het talent is. André Veerdonk, directeur van Zorggroep ’t Zicht, kwam zo’n video tegen op LinkedIn en in een paar minuten wist hij dat dit talent weleens de persoon kon zijn die hij nodig had om de financiële administratie van Zorggroep ’t Zicht intern te optimaliseren. Werkgever André: “Het scheelt vooral een hoop tijd! Dankzij Talent Uit Noordoost-Brabant kan ik het tijdrovende traject van vacature tot selectie overslaan. De video’s van potentiële werknemers geven je een goede, snelle eerste indruk van de persoon aan de andere kant.”

Geen ingewikkelde sollicitatieprocedures

De video die André zag op LinkedIn was van John Peters, een senior boekhouder/ financieel medewerker die per direct beschikbaar was voor een nieuwe uitdaging. Nog diezelfde dag nam André contact op met Talent uit Noordoost-Brabant en werd hij in contact gebracht met John. Het solliciteren met video spreekt Andre erg aan: “Het is een goede, onderscheidende manier om jezelf te presenteren. Zo’n video blijft echt hangen en als werkgever krijg je meteen een gevoel bij de kandidaat. Voor ons is dat heel belangrijk. Er moet op de eerste plaats toch een klik zijn. Competenties, kennis en ervaring komen daarna.”

“Een echte aanrader!”

Het was André meteen duidelijk dat John heel graag aan de slag wilde. Om een goede ‘match’ te verzekeren, organiseert Talent uit Noordoost-Brabant proefplaatsingen. Beiden partijen hebben nog geen moment spijt gehad! André: “Het is voor ons een verademing dat we de boekhouding niet meer zelf hoeven te doen naast ons werk, maar dat het opgepakt wordt door een echte professional. Daarom raad ik iedere werkgever aan om het platform Talent uit Noordoost-Brabant te raadplegen bij de zoektocht naar nieuwe aanwinsten!”

Wist u dat…

Wij nog meer kandidaten hebben in ons bestand? En u daarom gerust kunt bellen met 085 0047360?

Schrijf je in voor de mailing